Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

OLYMP – POSLEDNÝ - nový 4-izb. tehlový byt "E3" v trojdome na Lúčnej ulici v Marianke

Ulica: Lúčna
Obec: Marianka
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
380 000 €

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE v ponuke realitnej kancelárie OLYMP ponúkame na predaj POSLEDNÝ nový byt "E3" - krajný v rodinnom dome s 3 bytovými jednotkami v projekte Lúky II tretia etapa vo výbornej už zabývanej lokalite na Lúčnej ulici v Marianke. Byt je tehlový, dvojpodlažný, na prízemí je obývačka s kuchyňou, jedálňou a špajzou, kúpeľňa s WC, technická miestnosť, na poschodí sú 3 izby, veľká kúpeľňa a šatník, úžitková plocha bytu 120 m2. Výmera pozemku 445 m2 (z toho zastavaná plocha 76 m2) plus podiel na prístupovej ceste. Dom bude dokončený do holodomu na jeseň 2023. Oproti predošlým etapám bude byt vybavený nasledovnými prvkami šetriacimi náklady na energie: tepelným čerpadlom, zateplený 15 cm minerálnou vlnou, príprava na vonkajšie žalúzie, na streche betónová škridla. Možnosť dokončiť interiér aj exteriér bytu. K pozemku prislúchajú 2 parkovacie miesta. Výborná a vyhľadávaná lokalita Marianky s uzavretou slepou cestou a s možnosťou aktívneho oddychu a relaxu v blízkosti lesov Malých Karpát. Cena bytu v štádiu holobytu: 380 tisíc Eur.

Informácie a obhliadky: 0905939006. V cene je zahrnutý kvalitný a kompletný právny a realitný servis. Využite možnosť financovania aj cez hypotekárny úver, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. K dispozícii je náš znalec za účelom vyhotovenia znaleckého posudku ako aj hypotekárny špecialista, ktorý preverí Vaše hypotekárne možnosti a nájde pre Vás to najvýhodnejšie riešenie.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
445 m2
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
445 m2
Zastavaná plocha:
76 m2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
predpríprava
Zariadenie:
nezariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno - 1
Vykurovanie:
vlastné - plyn

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

RNDr. Ivana Závadová

RNDr. Ivana Závadová

maklér

  • Slovensky
  • English
  • Česky
  • Pусский
  • Polskie

Radi Vám poradíme